Förvara dina smycken i ett vackert smyckeskrin

Varje kvinna värdesätter sina smycken. Det spelar ingen roll hur gammal hon är så är hennes smycken en av de mest värdefulla ägodelarna. Ett graverat smyckeskrin blir något personligt att förvara dem i. Tonåringen i huset kommer att älska sitt gömställe. Din lilla dotter kommer att bli överlycklig av en personlig speldosa. Din fru eller flickvän kommer att pryda hemmet med sitt vackra skrin där hon lägger sina smycken. Det är ett fint minne för livet.

Gör det personligt

Ett vackert smyckeskrin kan du ge till alla kvinnor i alla åldrar från att de är barn upp till vuxen ålder. De flesta småtjejer har haft ett litet skrin med en dansande ballerina som snurrar inuti smyckeskrinet när man öppnar det. Jag vågar mig nästan på att säga att de flesta minns vilka smycken som fanns i skrinet och kanske finns något av smyckena kvar upp till vuxen ålder för att föras vidare till nästa generation. Då vi vet att de flesta kvinnor är svaga för smycken så bör det finnas ett vackert smyckeskrin att förvara dem i. En av de finaste gåvorna du kan ge din dotter, flickvän eller fru är ett personligt smyckeskrin som är graverat med deras namn och kanske något kärleksbudskap.

Variationer

Det finns många olika variationer på smyckeskrinen. De finns i olika utföranden, en del är små och rund medan andra är lite större och mer kantiga. Smycken är viktiga ägodelar och ofta förknippade med kärlek. Så det är inte konstigt att de vill att de ska förvaras i något vackert skrin. Smyckeskrinen finns även i olika material. Trä och glas är två populära material och de går även att gravera med något personligt. Det finns olika speldosor som spelar när man öppnar på locket för att plocka fram sitt smycke för dagen.

Skatter

De flesta barn samlar på skatter när de är liten. De lägger dem i sin skattkista för att där samlar man allt av värde. Det gör både pojkar och flickor. Du kan hitta fina snäckskal, små vackra glasbitar eller plastpärlor i vackra färger och kanske ett fota av sin käraste . Om vi skulle få chansen att titta i andras smyckeskrin så skulle du bli förvånad över vad som finns där. Precis som det är för det lilla barnet, så är det för kvinnan livet ut. Hon vill gärna ha något vackert att lägga det i. Skydda det dyrbara och personliga som det finns så mycket känslor och minnen knutna till.

Älskar du att ge presenter?

Tillhör du kategorin av dem som älskar att ge presenter vid jul och andra högtider? Då kanske du även gillar att rimma på paketen? Smyckeskrinet eller asken som en del säger är en vacker och användbar present att ge bort till någon. Den blir än mer personlig om du graverat in något. Om du gillar att rimma så kan du få lite idéer på den här sidan det spelar ingen roll vilken ålder det är på mottagaren så kommer det garanterat vara en present som kommer att användas flitigt. Ett smyckeskrin kan du ge bort vid många olika tillfällen. Det är en fin julklapp, morsdagspresent, till flickvännen eller sin fru.

Morgongåva

Tillhör du brudgummen som följer traditionen vid bröllopet ska du ge en morgongåva till din brud. De flesta ger ett halssmycke som din fru kommer bära med kärlek. Det kan vara en vacker gest att ge halsbandet i ett vackert smyckeskrin där du graverat in en kärlekshälsning eller tanke till henne. Inuti skrinet kan ditt lilla paket ligga med din morgongåva. Det kommer garanterat vara en morgongåva som kommer användas livet ut och gå vidare inom familjen. Någon har kanske fått ett smycke av sin farmor eller mormor där de berättat att de fick smycket av deras farfar eller morfar när de träffades. Ett kärleksbevis som började mellan två älskade som därefter förs vidare inom släkten av kärlek till nästa generation. Kan det bli finare än så?

Tillsammans bygger ni framtiden

Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, men tillsammans med någon annan har du byggt framtiden på något sätt. Allt det du gör och säger kommer att ha betydelse för framtiden. Se till att visa det i form av ord och handling och bevara minnet av det i trygg form för framtiden. Den lilla flicka som blev överlycklig för sitt ballerinaskrin med Frost utanpå har plötsligt levt ett helt liv och samlat på sig minnen. För över traditionen till dina barnbarn.

Kommentera

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *